Kiállítóink

Alko-soft Nonprofit Bt.

A kiállításon megismerkedhetnek az érdeklődők olvasást segítő segédeszközökkel (digitális nagyítókkal, Braille kijelzővel, Braille billentyűzettel, hangoskönyvlejátszó eszközökkel). Valamint speciális beszélő órákkal. Az eszközökön túl szolgáltatásainkról is bővebb információhoz juthat aki felkeresi standunkat.
Lehetőség van a kiállítás ideje alatt eszközök vásárlására is.
Most érdemes felkeresni minket! Mindenki aki bediktálja nevét és regisztrálva van eRikkancs vagy HELMA rendszerünkbe, ajándék 2000 stex egyenleget kap virtuális számlájára. Ha mindegyikre, akkor mind a kettőre!

Együttlátók Alapítvány (Együttlátva Többet Látunk)

Bemutatkozik az Együttlátók Alapítvány. Ismerkedjen meg akadálymentes játékainkkal és az „együttlátás” jegyében szervezett programjainkkal. A standunkon megtekinthet és ki is próbálhat egy-két számunkra kedvenc játékot, kézbe veheti aktuális kézműves termékeinket, belelapozhat a Legkedvesebb imáink című kiadványunk síkírásos vagy Braille-írásos formátumába, részt vehet játékos feladatokban, és jutalomban is részesülhet.
Várjuk szeretettel!
Bieber Mária
Együttlátók Alapítvány elnök

Vakbarát Alapítvány

A Vakbarát Alapítvány standjánál az érdeklődők a látássérült gyermekek és felnőttek kézművességgel előállított  produktumait tekinthetik, illetve tapinthatják meg.